🔗Opprett hoved- og bunnmeny

Trinn 1: Navigering

Etter å ha logget inn på WordPress-adminpanelet, finner du "Maler" i sidemenyen til venstre. Klikk på "Maler".

Trinn 2: Yttligere navigering

Når du holder musepekeren over "Maler", vises det en undermeny. Klikk på "Theme Builder".

Trinn 3: Valg av meny

I Theme Builder-menyen til venstre, velg enten "Header" for toppmenyen eller "Footer" for bunnmenyen.

Trinn 4: Ny meny

Klikk på "Legg til ny" for å begynne å opprette en ny meny.

Trinn 5: Malbasert eler originalt

Du blir nå tatt til Elementor-redigeringsområdet for menyen du ønsker å endre. Her kan du velge en mal eller bygge din egen ved å klikke på "x" i øvre høyre hjørne av popup-vinduet.

Trinn 6: Redigeringsområdet

I Elementor-redigeringsområdet har du full frihet til å bygge menyen slik du ønsker.

Trinn 7: Publiser arbeidet ditt

Når du er fornøyd, trykker du på den rosa "Publiser"-knappen nederst til venstre. Dette vil publisere endringene dine

Trinn 8: Legg til betingelser

Et popup-vindu vil åpne seg og la deg velge hvilke sider du ønsker å vise menyen på. Klikk på "Add condition", og deretter "Lagre og lukk" nederst til høyre. Dette fungerer fordi standard betingelsene for visning er alle sidene.

Last updated