📩Koble opp Mailchimp

Integrasjonen av Mailchimp i WooCommerce gir deg muligheten til å samle inn e-postadresser fra kunder, opprette e-postlister og sende målrettede markedsføringskampanjer. Å kombinere disse to kraftige verktøyene gir deg en enkel måte å administrere e-postmarkedsføring og øke kundelojaliteten. Her er trinnene for å integrere Mailchimp i WooCommerce

Hva er Mailchimp?

En tjeneste som er en av de mest populære for å sende ut nyhetsbrev per i dag. Du kan enkelt koble opp Mailchimp til din WooCommerce nettbutikk, eller ta kontakt med oss så hjelper vi deg.

Trinn 1: Opprett en Mailchimp-konto

Hvis du ikke allerede har en Mailchimp-konto, må du opprette en. Gå til Mailchimp-nettstedet og registrer deg for en gratis konto.

Trinn 2: Logg inn på Mailchimp-kontoen

Når du har opprettet kontoen, logger du inn på Mailchimp med brukernavnet og passordet ditt.

Trinn 3: Opprett en publikasjon

I Mailchimp må du opprette en "audience" eller en publikasjon for å lagre e-postadressene til dine kunder. Gå til "Audiences" (publikasjoner) i Mailchimp og opprett en ny publikasjon.

Trinn 4: Kopier API-nøkkelen

For å integrere WooCommerce med Mailchimp, trenger du en API-nøkkel fra Mailchimp. Gå til "Account" (konto) i Mailchimp, og deretter til "Extras" og velg "API keys." Kopier API-nøkkelen til utklippstavlen.

Trinn 5: Installer Mailchimp for WooCommerce-plugin

Gå til ditt WooCommerce-administrasjonspanel og klikk på "Plugins" > "Legg til ny." Søk etter "Mailchimp for WooCommerce" og installer og aktiver pluginen.

Trinn 6: Konfigurer pluginen

Gå til "WooCommerce" > "Innstillinger" i WordPress-administrasjonspanelet og klikk på "Mailchimp." Lim inn API-nøkkelen du kopierte tidligere i feltet for API-nøkkel. Klikk på "Connect" for å koble WooCommerce og Mailchimp.

Trinn 7: Velg publikasjon

Når du er koblet til Mailchimp, velger du publikasjonen (audience) du opprettet i trinn 3. Dette vil være hvor e-postadressene til dine kunder blir lagret.

Trinn 8: Konfigurer innstillinger

Du kan nå konfigurere ulike innstillinger for integrasjonen, for eksempel om du vil tilby abonnement på nyhetsbrev i handlekurven, takkesider og mer.

Trinn 9: Test integrasjonen

Gjør en testbestilling på nettstedet ditt for å sjekke om e-postadressen blir lagt til i Mailchimp-publikasjonen din. Dette vil bekrefte at integrasjonen fungerer som den skal.

Trinn 10: Administrer abonnenter

Gå til Mailchimp og bruk publikasjonen din til å opprette målrettede e-postkampanjer, automatiserte e-poster og følge opp med dine nye abonnenter.

Ved å følge disse trinnene, kan du enkelt integrere Mailchimp i WooCommerce og begynne å bygge en liste med abonnenter for din e-postmarkedsføring. Dette vil hjelpe deg med å øke kundelojaliteten, markedsføre produktene dine og drive mer salg gjennom din WooCommerce-nettbutikk.