⬅️Endre navigeringsmenyen

Trinn 1: Gå til "Utseende" og deretter "Menyer"

Etter å ha logget inn, finner du "Utseende" i venstremenyen. Hold musepekeren over "Utseende", og du vil se "Menyer" som en av undermenyene. Klikk på "Menyer" for å gå til menyredigeringsområdet.

Trinn 2: Velg eller opprett en ny meny

Når du er på "Menyer"-siden, ser du forskjellige eksisterende menyer, avhengig av temaet du bruker. Du kan velge en eksisterende meny for redigering, eller du kan opprette en ny ved å gi den et navn og klikke på "Opprett meny".

Trinn 3: Legg til eller fjern elementer

Nå kan du begynne å tilpasse menyen ved å legge til eller fjerne elementer. I venstrekolonnen finner du sider, innlegg, kategorier og tilpassede lenker. Velg elementene du ønsker å legge til i menyen, og klikk deretter på "Legg til i meny". Du kan også dra og slippe elementene for å organisere rekkefølgen.