📲Opprett en side

WordPress er en av de mest populære plattformene for å bygge nettsteder og blogger, og det er enkelt å opprette en ny side. Følg disse trinnene for å opprette en side i WordPress:

1. Logg inn på WordPress-administratordashboardet.

2. Fra navigasjonsmenyen til venstre, velg "Sider" og klikk på "Legg til ny".

3. Skriv inn en tittel for siden din i "Tittel"-feltet.

4. Skriv inn innholdet ditt i tekstredigeringsfeltet under tittelen. Her kan du formatere teksten din, legge til bilder, videoer og annet innhold.

5. Klikk på "Publiser" for å publisere siden din umiddelbart, eller klikk på "Lagre som utkast" for å lagre siden som et utkast.

Det er alt som trengs for å opprette en side i WordPress. Husk å redigere og oppdatere siden din regelmessig for å holde innholdet ditt ferskt og engasjerende for leserne dine.