Links
📲

Opprett en side

WordPress er en av de mest populære plattformene for å bygge nettsteder og blogger, og det er enkelt å opprette en ny side. Følg disse trinnene for å opprette en side i WordPress:
  1. 1.
    Logg inn på WordPress-administratordashboardet.
  2. 2.
    Fra navigasjonsmenyen til venstre, velg "Sider" og klikk på "Legg til ny".
  3. 3.
    Skriv inn en tittel for siden din i "Tittel"-feltet.
  4. 4.
    Skriv inn innholdet ditt i tekstredigeringsfeltet under tittelen. Her kan du formatere teksten din, legge til bilder, videoer og annet innhold.
  5. 5.
    Klikk på "Publiser" for å publisere siden din umiddelbart, eller klikk på "Lagre som utkast" for å lagre siden som et utkast.
Det er alt som trengs for å opprette en side i WordPress. Husk å redigere og oppdatere siden din regelmessig for å holde innholdet ditt ferskt og engasjerende for leserne dine.