📁Laste opp media

En av de grunnleggende funksjonene i WordPress er muligheten til å laste opp og dele media, for eksempel bilder, videoer og lydfiler.

Trinn 1: Logg inn på WordPress

Først må du logge inn på WordPress-kontoen din. Gå til WordPress.com og klikk på "Logg inn" i øvre høyre hjørne. Skriv inn brukernavnet og passordet ditt og klikk på "Logg inn".

Trinn 2: Gå til mediebiblioteket

Når du har logget inn, klikker du på "My Site" øverst til venstre på skjermen. Deretter klikker du på "Mediebibliotek" i menyen til venstre på skjermen. Dette tar deg til mediebiblioteket.

Trinn 3: Last opp media

Klikk på "Last opp" -knappen i øvre høyre hjørne av skjermen. Dette åpner et nytt vindu der du kan velge filene du vil laste opp. Du kan velge flere filer samtidig ved å holde nede "Ctrl" -tasten på tastaturet mens du klikker på filene.

Når du har valgt filene du vil laste opp, klikker du på "Åpne" -knappen. Filene vil nå lastes opp til mediebiblioteket ditt.

Trinn 4: Legg til media i innlegg eller side

Når mediafilene er lastet opp, kan du enkelt legge dem til i et innlegg eller en side. Gå til innlegg eller sider, og klikk på "Legg til media" -knappen over redigeringsverktøyet. Velg deretter filene du vil legge til, og klikk på "Sett inn i innlegget" -knappen.