Links
🔐

Innlogging

Logge inn på WordPress-siden din er enkelt. Følg disse trinnene:
  1. 1.
    Gå til nettsiden din og legg til /wp-admin etter domenenavnet ditt (for eksempel www.dittnettsted.com/wp-admin).
  2. 2.
    Skriv inn brukernavnet og passordet ditt som du har mottatt fra oss.
  3. 3.
    Klikk på "Logg inn" knappen for å fullføre innloggingen.
Når du har logget inn, vil du komme til WordPress-dashboardet, hvor du kan administrere innhold, temaer og plugins på nettstedet ditt. Det er viktig å huske på å alltid bruke et sterkt passord og å holde det oppdatert for å sikre at nettstedet ditt forblir trygt og sikkert gjennom hele perioden som nettsiden er oppe for offentligheten.